top of page
cinnateamlogo_nettiin.png
cinnakuva_edited.jpg

Cinna on hyvin määrätietoinen valmentaja, joka kannustaa oppilaitaan treenaamaan säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Cinna on myös läsnä kilpailuissa, kävelemme rataa yhdessä, verryttelemme ja analysoimme rata heti radan ratsastuken jälkeen. Kilpailussa suorittaminen on ihan eri tilanne kun valmennuksessa. On paljon helpompaa valmentaa jos näkee oppilaitaan kilpailuissa. Vain silloin oppii tuntemaan ne kohdat ja asiat jotka vaativat harjoittelua.

Cinna teamiin kuuluu tänä päivänä jo yli 70 oppilasta lähinnä etelä Suomesta. Oppilaita on kaikissa ikäluokissa, enimmäkseen kuitenkin lapsia ja nuoria ratsastajia. Kaikkia Cinnan oppilaita kuvaa tunnollinen ja positiivismielinen harjoittelu. Meillä on kivaa yhdessä ja me kannustamme aina toisiamme. Erittäin tärkeätä meille on myös että harjoittelu ja kilpaileminen tapahtuu hevosen ehdoilla, hevosen terveys ja koulutustaso huomioon ottaen. Tämä on ainoa tie eteenpäin.

Cinna teamiin kuuluvat oppilaat ovat menestyneet erinomaisen hyvin kaikkina näinä toiminnan vuosina. Luokkavoittoja on kertynyt runsaasti kansallisella tasolla, meillä on paljon arvokisa sijoituksia GP sarjoista, SM kisoista ja jopa PMstä.

Tältä sivulta löydät Cinna teamin saavutukset vuodesta 2014. Näillä sivuilla on listattuina kaikki luokkavoitot, arvokisasijoitukset, mitalit ja kansainväliset sijoitukset. Katso tästä lisää:

bottom of page